Анкета на френски психолози и сексолози с повече от 5000

...
Анкета на френски психолози и сексолози с повече от 5000
Коментари Харесай

Това Са 9-Те Условия За Съвършено Изживяване В Леглото

Анкета на френски психолози и сексолози с повече от 5000 обвързани и необвързани мъже демонстрира какво желаят те в леглото. 9 са изискванията, на които всеки мъж държи, с цел да бъде интимното преживяване повече от положително.

1. Алкохол

Кличеството му обаче не трябва да е в обилие, с цел да не замъгли съзнанието. А в действителност малко, едвам разкара задръжките.

2. Повече любовна игра

Направо да не повярваш! Но и на мъжете им било прелестно, когато някой е задоволително нежен и не се пести, с цел да им достави наслаждение. Макар и на съответни места…

3. Секси долни дрехи

Излиза, че над 60% от господата мощно се възбуждат при типа на еротични дантели, прашки, чорапи, жартиери…

4. Приятна музика

Това изискване в действителност съумя да ни учуди. Но очевидно малко музикален акомпанимент ускорява чувствата на мъжете.

5. Нови преживявания

Или нещо, което не са правили, или пък не вършат постоянно. Дали ще е анален секс, друга поза, друго място – вие ще си прецените.

6. Силен възторг

Тоест мацката им да не е прекомерно свенлива и също да показва удоволствието си.

7. Орални милувки

Не си и помислихме, че може да мине без тях! Фелациото е желано от мъжете, даже е наложително.

8. И още един път!

Мъжете просто обожават, когато половата им партньорка съумее да предизвика желанието им за повторно. Но, забележете, „съумее да провокира“, а не изисква, натяква или надменно твърди, че й се поставя.

9. Сладък релакс

Или безпроблемно да се обърне и да заспи, което не би трябвало да се приема като засегнатост от половинката. Това предпочитание е част от мъжката физиология. А и става въпрос за независимост, която е №1 в връзките сред двама души, написа bta.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР