Ани Цолова предприела коренна промяна в живота си. Свалената от

...
Ани Цолова предприела коренна промяна в живота си. Свалената от
Коментари Харесай

Ани Цолова бяга в САЩ

Ани Цолова подхванала коренна смяна в живота си. Свалената от екран тв водеща желала да напусне рамките на България, като погледът й бил ориентиран към Америка.

Идеята и смелостта да емигрира пристигнала, когато преди месец нейната близка другарка Дарина Сарелска, с която си потеглиха от Нова ТВ наложително едновременно, се преместила в Щатите, писа „ Ретро “.

Дружката на Цолова отпътувала дружно с мъжа си и децата си, а за това й решение заяви другата им обща другарка – Миролюба Бенатова.

„ Дарина отлетя през океана. Наложи й се да преподава публицистика в Съединени американски щати, откакто в България качествата й на новинарски продуцент се оказаха минус. Сигурна съм, че колкото и да е мъчно за поверие в този момент, злото ще е за положително. А за сведение на душманите, да знаят, че всичко се връща “, написа Мира в профила си във Facebook.

Коментарите от нейни познати под статуса й издадоха, че Ани Цолова е идната, която ще стегне куфарите за Щатите. Ексводещата посещавала интензивно курсове по британски език, макар че го познайвала. Трябвало незабавно да надгради равнището си, с цел да получи по-безпроблемно виза от посолството. Най-вероятно тя няма да тръгне сама, а с мъжа си и техния наследник.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР