Ани Цолова не може да прости предателството на приятеля си

...
Ани Цолова не може да прости предателството на приятеля си
Коментари Харесай

Е Сега Вече Стана Голямото Мазало! Ани Цолова Изпълзя От Дупката И Нанесе Съкрушителен Удар На Виктор! Прошка За Предателството Няма!

Ани Цолова не може да елементарни измяната на приятеля си Виктор Николаев, гневна му е

Както знаем, Ани Цолова и екранната й половинка години наред бяха един до друг в ефир. Те стартираха от Би Ти Ви, след което се трансферираха дружно в Нова ТВ. И не били единствено сътрудници, а първи другари, които споделяли даже и най-личните си неща.

Точно по тази причина Ани Цолова останала потресена от обстоятелството, че откакто от медията й показаха вратата, тя не получила поддръжка от Виктор. Николаев й се обадил едвам два-три пъти първоначално, от кумова срама. След това обаче телефонът западнал и той повече не се поинтересувал какво се случва с нея.

„ От всеки различен го очакваше, само че не и от Вики. Неговото отношение я нарани най-вече. А, когато Аделина Радева зае мястото й и тя разбра по какъв начин Виктор се е размазал от еуфория и похвали, напряко полудя. Вече не желае да чува и името му, камо ли да го среща “, разкриха източниците.

Припомняме, че управлението на Нова телевизия беше дало обещание начин на живот предаване на Цолова. Което обаче по този начин и не видя бял свят. Ани си остана излъгана и с голямата илюзия. Докато новачката Аделина към този момент коли и беси из студиото й, написа разкрития.ком.

Тези дни пред свои другари гневната Цолова се заканила на Виктор и колежката му. „ Убедена е, че няма да остави нещата по този начин. Зарекла се е, че ще се върне на екран, каквото и да й коства и ще размаже и двамата. Може да е в която и да е телевизия, само че ще направи предаване, с което ще им покаже коя е “, разясняват източниците.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР