Ани Цолова може да се завърне в bTV до няколко

...
Ани Цолова може да се завърне в bTV до няколко
Коментари Харесай

Зрителите в захлас: След като Гавазова напусна бТВ, култова водеща се завръща на екрана

Ани Цолова може да се завърне в bTV до няколко седмици. След уволнението на Биляна Гавазова утринният блок на малкия екран има потребност от водеща, а нюзрумът не разполага с подобаващ човек, който да заеме тази служба, написа в. " Уикенд ". За позицията най-вероятно ще бъде поканено едно от предходните лица на предаването - Ани Цолова.
Връзките на Ани Цолова с bTV в никакъв случай не са били прекъсвани, макар че журналистката напусна малкия екран още преди 9 години. Това се случи през лятото на 2013-та, когато в разгара на антиправителствени митинги предаването беше спряно.Тогавашните водещи - Ани Цолова и Виктор Николаев, се реалокираха в NOVA. Въпреки че изкара в NOVA цели 4 години като водеща на “Здравей България ”, Цолова продължава да поддържа другарски връзки с сътрудниците си от bTV, в това число с Антон Хекимян, който наследи нея и Виктор в “Tази заран ”, а през днешния ден към този момент е началник на новините в малкия екран. В момента Ани Цолова се занимава с образования по държание в общественото пространство, които обаче не вървят добре.
Преди две години тя стана учител по ораторско майсторство в Нов български университет, само че и там заплатата надали може да се съпостави със сумата, която Хекимян би е предложил. В bTV имат незабавна потребност от нова водеща на утринния блок. Златимир Йочев за момента се оправя добре самичък в ефир, само че предаването е прекомерно мъчно, с цел да бъде единствено с един водещ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР