Ани Салич вече почти седмица не води новините на Нова

...
Ани Салич вече почти седмица не води новините на Нова
Коментари Харесай

Ани Салич изчезна! Зрителите в паника: Какво се случва?!

Ани Салич към този момент съвсем седмица не води новините на Нова телевизия, оповестява Hotnews.bg.

Заради отсъствието на новинарката нейният сътрудник Николай Дойнов е заставен да води излъчванията както в 19.00, по този начин и в 22.00 часа самичък, което се случва за първи път в историята на малкия екран. В Нова телевизия постоянно са залагали на воденето по двойки, като другият екип се състои от Даниела Тренчева и Христо Калоферов.

Тази седмица обаче Дойнов е самичък, макар бурните политически събития. Той води самичък емисията, в която трябваше да показа новото държавно управление и продължи по този начин и през останалите дни, като се оправи съвършено. Доброто му показване самичък обаче не изяснява отсъствието на Салич, която в никакъв случай до момента не е отсъствала от работа. Преди 10 дни фотоси от почивката на водещата потвърдиха нейната връзка със Сотир Цацаров.

Двамата отдъхваха на гръцки остров в компанията на щерката на Салич, а единствено дни по-късно пристигна новината, че Цацаров се е развел. Николай Дойнов също бе на отмора на морето. Докато те бяха в отпуск, Тренчева и Калоферов бяха на екран, само че явно в този момент е техен ред да се порадват на подобаващ отдих. Графикът на отпуските е координиран от дълго време и надали експерт като Салич ще си разреши да вземе изключителни дни в тази напрегната политическа конюнктура.

Не е изключено водещата да е болна и да пази леглото в разгара на следващата коронавирус вълна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР