Ани Салич с ужас си спомня най-драматичният момент в живота

...
Ани Салич с ужас си спомня най-драматичният момент в живота
Коментари Харесай

Адска трагедия! Бащата на Ани Салич издъхнал в ръцете й

Ани Салич с смут си спомня най-драматичният миг в живота си. И той не е разводът със брачна половинка й Бранко Салич.

За гибелта на татко й Атанас не знаели даже нейните сътрудници, тъй като новинарката не желала да се връща към печалната преживелица.

Таткото на новинарката умрял след тежко боледуване. Салич до края била до него и държала ръката му до самия край. Тя показала храброст в тежкия миг, само че след гибелта му рухнала и се възстановявала с успокоителни.

Ани и до през днешния ден страдала за баща си, изключително тежко й било на празници. Но най-вече съжалявал, че не съумял да види пораснали внуците си-дъщеря й Хана и сина й Лазар, написа Ретро.

За сметка на това децата й боготворели баба си. Водещата по новините на нова телевизия прекъснала и двете си майчинства, с цел да не изгуби местото си на екран.

И до в този момент телевизионерката споделяла един дом с майка си Златка.

Пенсионерката загърбила живота си и дома си в Благоевград, откъдето е семейството на журналистката и се преместила при щерка си в столицата.

Това се оказало много умен ход. Наскоро майката на Ани Салич получила съществени здравословни проблеми на сърцето и по неотложност била оперирана в Трета градска болница, където щерка й имала връзки.

По рекомендация на лекарите след интервенцията новинарката изпратила майка си във оздравителен център в Банкя, с цел да получи постклинично лекуване.

Журналистката още веднъж не съумяла да разчита на брат си Антон. Двамата ту са във война, ту стоплят връзките си.

Най-дългият им спор продължи 11 години, като брат й бе заплетен в престъпен скандал поради незаконно прекосяване на границата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР