Ани Салич побесня и проговори за богатството си. Дългогодишната телевизионерка

...
Ани Салич побесня и проговори за богатството си. Дългогодишната телевизионерка
Коментари Харесай

Ани Салич побесня! Каза колко пари има

Ани Салич побесня и проговори за благосъстоянието си. Дългогодишната телевизионерка скочи на недомислиците, които се изсипват по неин адрес.

Според клюките, които витаят из общественото пространство водещата е една от най-богатите измежду съсловието. За нейните парцели се приказват чудеса. Слуховете носят, че Ани Салич има къщи в Белград, както и в родния си град Благоевград.
-->
Освен това имала покои в София, както и в богаташкото село Рударци, също и на други места по света. Журналистката се возила и на тузарска кола, която била закупена за главозамайващите 100 бона.

„ Нищо от това не е правилно. Работя двадесетина години в малкия екран и то на шефове, които не раздават пачки ей по този начин. Те са сполучливи предприемачи и не хвърлят парите си напразно, а знаят какво да ги вършат. Затова заплатата ми от осемнадесет бона, както се твърди по уеб страниците, въобще не дава отговор на истината. Притежавам едноетажна сглобяема къща и апартамент в столицата. Карам кола, която съгласно оценителите, коства 10 хиляди евро “, гневна е Ани Салич. 

Телевизионната водеща се диви по какъв начин може да има толкоз завист и ненавист и се надява тези, които пишат тези неистини, по неин адрес, да си получат заслуженото, пише kliuki.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР