Ани Салич няма намерение да се пенсионира в телевизията. През

...
Ани Салич няма намерение да се пенсионира в телевизията. През
Коментари Харесай

Рокади в NOVA! Ани Салич аут от телевизията, ето къде отива

Ани Салич няма желание да се пенсионира в малкия екран. През април водещата чукна половин век, а месеци по-късно взе тапия от Военна академия „ Георги С. Раковски ”.

Преди дни телевизионерката се явила пред професорите във вуза, с цел да отбрани магистърската си теза в специалността „ Национална сигурност и противопоставяне на радикализация.

В тази компетентност водещата към този момент се води специалист, написа „ Ретро ”.

Нейни сътрудници запечатали мига с камери, а Ани Салич качи фотография от дипломирането си в обществената мрежа.

„ Интересно е да учиш на 50 “, написа журналистката и получи хиляди похвали и пожелания за доста триумфи на новото занятие.

Интересно е, че тя стана студентка в същата година, в която синът ѝ Лазар взе кетап за приблизително обучение.

Вероятно благоевградчанката има копнеж да обърне тил на малкия екран, а изборът ѝ на втора компетентност издава, че има вкус към високите постове в държавната власт.

Журналистката е сензитивна към тематики като мигрантската вълна в Европа и тероризъм и не пропуща да разяснява най-горещите събития от спектъра в профилите си в обществените мрежи.

На този стадий Ани обаче не можела да си разреши лукса да замине да работи в чужбина, колкото и да я блазнели влиятелните постове, които можела да заема в Брюксел.

Дъщеря й Хана е ученичка и е подвластна от нея, а това била главната причина новинарката да не се изкушава от сходни хрумвания.

Политиката у нас оставала единственият ѝ вид за момента. Преди време Ани Салич показа, че е получила такава оферта от водеща партия, само че я отхвърлила, тъй като не се чувствала подготвена за сходно предизвикателство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР