Ани и Явор бяха чисти души, смирени, винаги усмихнати, винаги

...
Ани и Явор бяха чисти души, смирени, винаги усмихнати, винаги
Коментари Харесай

Марина: Ани и Явор са хора с чисти души, но тя така и не дочака той да поиска ръката й от баща ни

Ани и Явор бяха чисти души, смирени, постоянно усмихнати, постоянно спокойни, постоянно искащи да оказват помощ, те бяха будни хора с доста проекти и упоритости пред себе си. Живот, който за жал им бе лишен по безразсъден метод.

Това разяснява пред Нова тв сесрата на починалата в понеделник Ани - Марина. 

Чуваме всевъзможни неуместни причини, че водачът бил омаян. Дори да е по този начин, не мога да схвана по какъв начин това оправдава скоростта, с която се  е движил, тъй като омаян ли си, намаляваш и спираш. А на всички камери се вижда по какъв начин лети през булеварда, уточни тя.

Знам, че е тежко и за неговото семейство, само че той е жив, а околните могат да го прегърнат. На нас тази привилегия ни беше отнета. Много е тежко, уточни тя.



Любовта на Ани и Явор беше детска. Те са дружно още от 5-6 клас, когато танцуваха дружно. После всеки си пое живота, само че той отново ги събра. 2019 година се прибрахме от Франция със сестра ми за една коледна почивка и тя излезе на среща с него и ми сподели " како, май това ще е индивида ". И когато се прибрахме дзаради пандемията предз 2020 година тя дефинитивно реши да се прибере в България и да построи живота си с него. Няколко месеца връзката им преди този момент беше от разстояние, само че устоя, разяснява тя.

Ани учеше изкуства във Франция, а и си откри стаж към един татуист. Почти всеки уикенд бяхме дружно, бяхме си най-близките хора, разяснява Марина.



В България си отвори студио за татуировки. Това бяха млади амбициозни хора, които имаха какво да дадат. Допреди месец си разменяхме фотоси за булчински рокли, хубави проекти, разяснява тя.

Така и не дочака предлагането, тъй като реши да желае ръката й от татко ми и всички чакахме това да се случи напълно скоро. Говорихме, че би трябвало да е напълно скоро. Те щяха да бъдат будно семейство за България, уточни Марина. 

Най-голямата отговорност е на водача, който лиши живота на Ани и Явор. На 18 години е пълновръстен и виновен. Щом е имал куража да кара с такава скорост по булеварда, в този момент би трябвало да има куража да си понесе и излежи наказването. Защото да имаш брошура не е единствено привилегия, само че и голяма отговорност, разяснява тя.

Нека тази огромна обич с драматичен край бъде зов към хората да внимават по пътищата и да не ги забравяме. Ани и Явор бяха толкоз усимхнати и радостни. Не желая да приказвам с горест, тъй като не е вярно. Усмивките им са в слънцето, което дава вяра. Любовта им е във всяка глътка въздух, с цел да ни припомня, че най-важното в живота е любовта, разяснява тя.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР