Английският застрахователен посредник Halo Insurance изнесе любопитна статистика, според която в седемте

...
Английският застрахователен посредник
Halo Insurance изнесе любопитна статистика,
според която в седемте
Коментари Харесай

490 000 000 евро щети в поредицата Бързи и яростни

Английският осигурителен посредник Halo Insurance изнесе любопитна статистика, според която в седемте кино лентата от поредицата Бързи и гневни са нанесени щети за съвсем 500 милиона евро. След като са изгледали в детайли и целенасочено повече от 13 часа от филмовата продукция, от компанията са оценили загубите на 419 446 914 британски лири, като най-скъпата съсипана кола е екслузивният Lykan Hypersport с цена от съвсем 2.8 млн британски лири.

От Halo Insurance разясняват, че с всеки нов филм от поредицата, вреди стават все по-големи и че в калкулацията са включени не са единствено автомобилните вреди, само че и такива по къщи, паркинги, небостъргачи, търговски центрове, хеликоптери и други.

С най-сериозно “постижение ” по отношение на нанесените вреди в поредицата Бързи и Яростни, въпреки сравнително късото си на фона на останалите герои присъединяване, може да се “похвали ” Джейсън Стейтън (Декард Шоу), в актива на който попадат малко над 148 милиона лири.

В седемте кино лентата от поредицата Бързи и Яростни са били унищожени общо 142 обикновени коли, вреди са получили още 169, а при спортните коли калкулацията е за 37. Най-много загуби са генерира Добрите- 261 108 631 лири, до момента в който Злодеите са допринесли със 158 314 105 лири.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР