Английският вицешампион Арсенал се интересува от привличането на нападателя на

...
Английският вицешампион Арсенал се интересува от привличането на нападателя на
Коментари Харесай

Златан и Милан могат да объркат плановете на Арсенал за нападател

Английският вицешампион Арсенал се интересува от привличането на нападателя на Спортинг Лисабон Виктор Гьокерес, само че възможният трансфер може да бъде провален от Златан Ибрахимович.

Очаква се „ артилеристите “ да се насочат към нов голмайстор това лято, а шведският национал, който има 36 гола в 39 мача във всички шампионати за Спортинг този сезон, се твърди, че високо в листата на лондончани.

Според Gazzetta dello Sport, както Арсенал, по този начин и Милан се интересуват от трансфер на шведа. Изданието показва, че Арсенал е на полпозишън да затвори възможната договорка, само че „ росонерите “ имат евентуален коз в лицето на Ибрахимович.

Шведът е кумир на Гьокерес, а 42-годишният някогашен нападател зае и управителен пост в Милан след края на кариерата си предходната година. В резултат на това се счита, че „ росонерите “ имат вяра, че Ибрахимович може да успее да убеди сънародника си да избра да премине на „ Сан Сиро “ пред това да заиграе на „ Емиратс “.

Milan are growing increasingly keen on Viktor Gyokeres from Sporting CP and could lean on the help of Zlatan Ibrahimovic to fend off competition from Arsenal and Chelsea according to recent reports.
— Football Italia (@footballitalia)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР