Английският шампион Манчестър Сити се включва в борбата за централния

...
Английският шампион Манчестър Сити се включва в борбата за централния
Коментари Харесай

Манчестър Сити също се включва в битката за звезда на Наполи

Английският първенец Манчестър Сити се включва в битката за централния бранител на Наполи Ким Мин-Дже. 26-годишният южнокореец е обект на интерес още от страна на градския противник Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Тотнъм.

The Sun обаче твърди, че мениджърът на „ жителите “ – Хосеп Гуардиола, харесва качествата на Ким, който мина в Наполи от Фенербахче едвам през предишното лято за 18 милиона евро. Силният физически и нападателен Ким се трансформира в една от звездите на Серия А след отличния си първи сезон, като се загатва, че той има уговорка за откупуване от 45 милиона евро. Италианците пък се надяват да възобновят контракта му, само че се счита, че бранителят желае да премине в Англия.

През лятото Ман Сити ще се раздели с Аймерик Лапорт и Гуардиола към този момент набелязва негови заместници, като вид е и Йошко Гвардиол от Република България Лайпциг, който обаче има откупна уговорка от 110 милиона евро. 21-годишният хърватин евентуално също ще напусне Бундеслигата. Миналата година той беше доста свързван с Челси, само че до трансфер по този начин и не се стигна.

Man Utd joined by City in transfer battle for Napoli 'Monster' Kim Min-jae
— The Sun - Man City (@SunManCity)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР