Английският педофил, блудствал с две момиченца в асансьори в Слънчев

...
Английският педофил, блудствал с две момиченца в асансьори в Слънчев
Коментари Харесай

Шокиращи данни за гнусния английски педофил, който взриви Слънчев бряг! Робертсън имал проблеми с извратеното си влечение към деца още от ...

Английският педофил, блудствал с две момиченца в асансьори в Слънчев бряг, беше задържан през вчерашния ден за повторно, потвърдиха от полицията. 50-годишният Филип Хендерсън Робертсън бил пуснат след 24-часов арест в сряда вечерта. Той се върнал в хотела си „ Палас ”, само че през вчерашния ден към 6 часа го напуснал и смутолевил, че ще си търси квартира. Без никой да знае къде отива обаче, той потопен вдън земя, написа „ Телеграф ”. Разследващите от полицията в Несебър безусловно изпаднали в потрес, откакто отишли през вчерашния ден сутринта да ревизират педофила, само че от хотела им обяснили, че се изнесъл. Наложило се бързо да бъде издирен и още веднъж закопчан.
Междувременно от прокуратурата в Несебър оповестиха, че Филип Робертсън е упрекнат в блудничество с малолетно лице и е със възбрана да напуща страната.

50-годишният англичанин беше оголен, откакто родителите на 11-годишно момиче от Швеция подали сигнал в полицията. В хода на следствието се оказало, че извратеният чужденец се е гаврил с още едно дете от Дания, което към този момент е отпътувало от страната ни след гнусния случай.

„ Филип Робертсън дойде при нас с жена си на 16 юни”, описа служителка от хотел „ Палас” в Слънчев бряг. Тя показа, че на пръв взор англичаните изглеждали естествени елементарни хора, в следствие обаче целият курорт бил вдигнат във въздуха с новината, че мъжът е педофил. Той набелязвал жертвите си на басейни в други хотели, причаквал ги да се качат сами в асансьора и започвал да се гаври. Бъркал в интимните елементи на децата, целувал ги, облизвал ги, описаха ужасени чиновници в комплексите. След като бил задържан във вторник вечерта, всички си отдъхнали. Наложило се специфичен екип ченгета да стартира масирано търсене, като ревизирали всички хотели в курорта.

Филип Робертсън е имал проблеми с извратеното си увлечение към деца още от дребен. Това описаха от хотела, в който бил настанен. Той опитвал да се лекува, само че все пак не съумял. Жена му знаела за това и откакто бил задържан първия път, тя просто навела глава и останала безмълвна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР