Английският гранд забрави за първата си загуба през сезона от

...
Английският гранд забрави за първата си загуба през сезона от
Коментари Харесай

Мощната атака на Ливърпул ще търси пролуки в най-силната защита при средняците в Англия

Английският гранд " не помни " за първата си загуба през сезона от Уест Хям, откакто записа две чудесни победи над Арсенал с 4:0 във Висшата лига и над Порто с 2:0 в Шампионска лига. Следващото затруднение пред мърсисайдци е намиращият се в долната половина на таблицата Саутхемптън.

Двубоят от 13-ия кръг в Премиър лийг сред Ливърпул и Саутхемптън ще се изиграе в събота на " Анфийлд ", като е с начален час 17.00 българско време. предлага богат набор от пазари за дуела Ливърпул - Саутхемптън.
Най-силната офанзива против една от най-силните отбрани
" Светците " заемат 16-о място във Висшата лига, само че могат да се похвалят с най-хубавата защита измежду тимовете след 10-о място. В миналите 12 мача Саутхемптън е пуснал единствено 14 гола, само че поради слабата си офанзива са рисково покрай зоната на изпадащите. За съпоставяне: отборът на Ливърпул, който се подрежда трети във краткотрайното нареждане, е инкасирал единствено три гола по-малко във вратата си.



Разликата сред двата тима идва в класите на офанзивните им футболисти: Ливърпул е осъществил 35 гола, което е най-силното нахлуване във Висшата лига, до момента в който Саутхемптън е вкарал единствено 11 гола. За идния дуел на " Анфийлд " дава коефициент 1.33 за победа на Ливърпул, 6.00 за тъждество и 9.50 за победа на Саутхемптън.
Съперничеството Ливърпул - Саутхемптън не обича " хиксовете "




В последните осем срещи между тях Ливърпул е постигнал седем победи над " светците ", които пък са взели една победа, която пристигна при започване на тази година с 1:0. Любопитното е, че за последните осем мача двата отбора нямат нито едно тъждество.


Ливърпул бележи приблизително по 3 гола на мач в Англия
Друга любопитна статистика е, че последните девет мача на Ливърпул непроменяемо са паднали над 2,5 гола, като мърсисайдци са вкарали най-малко два гола - общо 27 гола и приблизително по 3 гола на мач. По този индикатор няма тим във Висшата лига, който може да се конкурира с " алените ".

От оферират 1.43 коефициент за над 2,5 гола в мача, а противоположният залог - под 2,5 гола - е котиран на 3.15. Залогът " Двата тима да отбележат гол в мача " е с коефициент 1.80. Имайки поради мощната офанзива на Ливърпул, може да се обърне внимание и на пазари като " Ливърпул да вкара над 2,5 гола в мача " (2.00 коефициент).

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР