Английският гранд Ливърпул посреща днес отбора на Лестър в сблъсък

...
Английският гранд Ливърпул посреща днес отбора на Лестър в сблъсък
Коментари Харесай

Ливърпул жаден за реванш срещу Лестър, за да остане в битката за титлата

Английският гранд Ливърпул посреща през днешния ден тима на Лестър в конфликт от 24-ия кръг във Висшата лига. След близо двуседмична пауза " алените " още веднъж влизат в деяние в шампионата, като са устремени да не престават да дишат във врата на водача Манчестър Сити.
Лестър нанесе една от двете загуби на Ливърпул във Висшата лига
Съперник на мърсисайдци обаче е коравият тим на Лестър, който в края на декември нанесе една от двете загуби на Ливърпул във Висшата лига през този сезон. В оня мач Мохамед Салах изпусна дузпа. За днешния дуел efbet предлага 1.25 коефициент за победа на Ливърпул, 7.40 за еднакъв и 11.00 за победа на Лестър.



Ще спре ли Лестър мощната офанзива на Ливърпул?
Любопитното е, че Лестър победи Ливърпул и в двете им турнирни срещи през 2021 година. Единствено за Купата на Лигата " лисиците " изгубиха след осъществяване на дузпи. В шампионата пък " алените " остават с най-силната офанзива - 58 гола за 22 мача. Коефициентът на efbet за над 2,5 гола в мача е 1.40, а за под 2,5 - 3.35.

След завръщането си от Купата на Африка Мохамед Салах е извънредно стимулиран да помогне на Ливърпул в шампионата. Юрген Клоп не скри, че евентуално ще употребява египтянина, който е голмайстор във Висшата лига. Коефициентът на efbet за гол на Салах когато и да е на мача е 1.70.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР