Английският футболен клуб Саутхамптън назначи Мат Крокър за директор по

...
Английският футболен клуб Саутхамптън назначи Мат Крокър за директор по
Коментари Харесай

Саутхамптън c нов директор

Английският футболен клуб Саутхамптън назначи Мат Крокър за шеф по футболните въпроси. Той ще стартира работа при започване на 2020-а година, откакто се отдръпна от позицията началник на Комисията по развиване на националните тимове към ФА.
Крокър бе шеф на академията на Саутхемптън сред 2006-а и 2013-а година, преди да стартира работа с Дан Ансуърт и Гарет Саутгейт. Тримата дружно построиха тактиката за развиване на националните тимове, преди Ансуърт да напусне през предходната година. Той стана механически шеф на Брайтън, а Крокър пое по сходен път.

" Опитваме се да следваме ясно построената основа за развиване на Саутхамптън, а точно подготовката на футболисти за първия тим. За да бъдем сполучливи през идващото десетилетие, ние би трябвало в едно и също време да бъдем конкурентни на останалите клубове във Висшата лига и да развиваме чисто футболните процеси по долните равнища.

" Мат е измежду водещите експерти в Европа за тази работа, несъмнено над всички останали. Той има опит, има познания и е добре осведомен с философията на Саутхамптън ", сподели изпълнителният шеф Мартин Семънс в изявление за клубния уеб страница.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР