Английският елитен Саутхямптън постигна споразумение с нов треньор след уволнението

...
Английският елитен Саутхямптън постигна споразумение с нов треньор след уволнението
Коментари Харесай

Нейтън Джоунс е новият треньор на Саутхямптън

Английският първокласен Саутхямптън реализира съглашение с нов треньор след уволнението на Ралф Хазенхютъл по-рано през седмицата, заяви " Скай Спортс ". Според малкия екран, 49-годишният уелсец Нейтън Джоунс се е договорил за дълготраен контракт със " светците " и по всяка възможност на следващия ден ще бъде назначен публично.

Към момента на подписването на контракта Джоунс водеше тима на Лутън Таун от Лига Чемпиъншип, където работи от 2020-а година. Той е бил отпред на шапкарите сред 2016-а и 2019-а година, след което напуща, с цел да поеме Стоук Сити. В момента Лутън Таун е на 9-о място във второто равнище на британския футбол, а предходната година игра плейоф за влизане във Висшата лига, само че беше отхвърлен от Хъдърсфилд.

Австриецът Хазенхютъл дойде на стадион " Сейнт Мерис " през 2018-а година, само че ден след провалянето от Нюкасъл с 1:4 вкъщи беше уволнен.

Скай Спортс твърди също по този начин, че Саутхямптън ще заплати приблизителна отплата от към 2,5 милиона паунда за прекратяването на контракта на новия си управител, който идва с помощниците си от Лутън – Крис Коен и Алън Шийхън.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР