Английската компания Inverted представи първата в света конверсия на Range

...
Английската компания Inverted представи първата в света конверсия на Range
Коментари Харесай

Първият изцяло електрически Range Rover Classic идва на цена от 225 000 лири

Английската компания Inverted показа първата в света преработка на Range Rover Classic, при която общоприетата задвижваща система е сменена с напълно електрическа такава.

Наистина неповторимият представител на Range Rover Classic е минал освен през стратегия за цялостна електрификация, само че също по този начин и съществени промени и оптимизации във връзка с окачването и спирачната система, с цел да бъде реализиран допустимо най-хубавия баланс с новото задвижване.

За " донор " на задвижващата система е употребена такава от Tesla с батериен модул от 80 kWh, като крайният резултат е налична мощ от 450 конски сили и въртящ миг от 600 Нм.

Електрическият Range Rover Classic, който е в положение да предложи ускоряване от 0 до 96 км/ч за към 5 секунди, разполага с три съществени режима на работа, включително Eco, Sport и особено създаден Off-Road.

Батерията на екзотичния типичен всъдеход дава обещание свободен пробег от 320 километра, а при съществуване на бърза зарядна станция (100 kW) може да бъде генериран заряд от 20% до 80% за към 34 минути.

От Inverted разясняват, че в цената на този и всички бъдещи коли на компанията, които ще бъдат не повече от 6 годишно, са включени освен цялостната замяна на задвижващата система, само че и цялостната реституция на купето.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР