Английската група е издала девет албума от създаването си през

...
Английската група е издала девет албума от създаването си през
Коментари Харесай

Деймън Албарн от Blur казва на вялата публика на Coachella „никога няма да ни видите отново“

Английската група е издала девет албума от основаването си през 1988 година, седем от които са достигнали номер 1 в класациите, в това число последният им запис, The Ballad of Darren, който беше продуциран след осемгодишно спиране.

Но някои от техните шлагери наподобява не откриха отзив измежду публиката на световноизвестния фестивал Coachella, извършен в Empire Polo Club в Индио, Калифорния, през уикенда.

По време на съботния си слот групата, част от звезден състав, извърши голям брой от своите шлагери, в това число Song 2, Beetlebum и Tender.

Докато групата зазвучаваше акомпаниментите на своя шлагер Girls & Boys от 1994 година, водещият артист Албарн, 56, се опита да насърчи тълпата да пее дружно с припева, като сподели: „ Имам потребност от вашето присъединяване, апелирам. “

Във видеоклипове, споделени в обществените медии, той може да се види по какъв начин се пробва да ангажира посетителите на концерта няколко пъти, казвайки им „ можете да го извършите по-добре от това “, само че напъните му не престават да получават...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР