Английската футболна асоциация увеличи задължителната минимална забрана за първо-провинили се,

...
Английската футболна асоциация увеличи задължителната минимална забрана за първо-провинили се,
Коментари Харесай

ФА увеличи минималното наказание за расистки обиди на шест мача

Английската футболна асоциация усили наложителната минимална възбрана за първо-провинили се, които са открити за отговорни в дискриминационно държание от пет на шест мача преди старта на сезон 2019-2020.

Мярката се подхваща след годишен отчет от английското анти-дискриминационно звено Kick It Out, което сподели растеж от 43% съгласно отчети за обиди на расова основа в британския футбол през миналата акция. Челси наложи доживотна възбрана на собствен последовател предходната седмица за расистките обиди към крилото Рахийм Стърлинг по време на дуела против Манчестър Сити от Висшата лига. ФИФА усили двойно минималната си възбрана за прояви на расизъм до 10 мача предишния месец.

Наказанието на ФА от шест мача може да бъде увеличено „ според от спомагателни отежняващи фактори “, като е и в диалози с разнообразни притежатели по отношение на това по какъв начин най-добре да се оправи с дискриминирането както на игрището, по този начин и отвън него. „ Като част от това, ФА преразглежда минималното наказване за потвърдени прояви на расизъм по време на мачове, търсейки позитивно и дейно решение на казуса “, споделиха от ФА в свое изказване.

Футболната асоциация разкри още, че е оторизирала основните съдии да демонстрират на мениджъри и хора от треньорския щаб жълти и червени картони, които съставляват надлежно предизвестия и изгонвания. Всеки един член на механически щаб, който получи четири жълти картона по време на сезон, ще получи автоматизирано един мач наказване край страничната линия, до момента в който за осем наказването ще е двойно. Лице, което получи 16 жълти картона този сезон ще бъде упрекнато в недопустимо държание и ще се изправи пред Независима регулаторна комисия. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР