Англия ще победи с 3:0 България в мача от квалификациите

...
Англия ще победи с 3:0 България в мача от квалификациите
Коментари Харесай

В Англия очакват победа с 3:0 над България

Англия ще победи с 3:0 България в мача от квалификациите за Евро 2020. Поне това е прогнозата на вестник " Ивнинг Стандард ". Изданието не чака домакините да имат особени проблеми на " Уембли ".

" Англия не би трябвало да бъде тествана доста от България, която има единствено 2 точки от досегашните си 4 мача в квалификациите. Селекционерът Гарет Саутгейт ще има опция да избере тим, който да обезпечи точките, а в това време да даде на някои по-нови имена повече минути в националния тим ", разяснява вестникът. Очакванията на " Ивнинг Стандард " са, че дебютантите Тайрън Мингс, Джеймс Мадисън и Мейсън Маунт ще изиграят първия си мач за националния отбор против България, която е разказана като " един от по-слабите тимове в групата ".

Англия стартира тренировки в понеделник без 11 от играчите в отбора, които получиха по-дълга отмора поради мачовете във Висшата лига. В щаба на Саутгейт пък има нов треньор - Крис Пауъл, който се причислява по стратегия на Футболната асоциация, имаща за цел да даде повече шансове на тъмнокожи, азиатци и други треньори от малцинствата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР