Ангелите са божествени създания, присъстващи в някои от религиите, в

...
Ангелите са божествени създания, присъстващи в някои от религиите, в
Коментари Харесай

Ангелите в сънищата: как да ги познаем и какво ни казват?

Ангелите са божествени създания, присъстващи в някои от религиите, включително християнството, исляма и юдаизма. Те са пратеници на Бог и задачата им да пазят хората в неволя. Ангелите бдят над индивидите и се грижат за тях.

Те сочат пътя на изгубените и заблудените, вдъхват вяра на тежко болните, както и съпровождат душите на покойниците до техния безконечен дом. Ангелите оказват помощ на Бог в поддържането на земния ред и майчински се грижат за нуждаещите се хора.

Как наподобяват ангелите? Ангелите биват изобразявани по разнообразни способи - като бебенца или като млади и красиви хора, облечени в бяло. Общото сред тях е, че имат криле и излъчват доста мощна светлина.

Специалистите по езотерика считат, че тези божествени създания могат да одобряват всевъзможни форми и е мъчно да бъдат разказани. Но въпреки всичко силата, която имат, е доста мощна, и няма по какъв начин да остане незабелязана.

Как да познаем ангелите в съня си и с каква задача ни навестяват?

Както споменахме, тези божествени пратеници могат да одобряват разнообразни облици, тъй че не е наложително в съня ви да наподобяват като крилати митични създания. Но пък ще ги познаете по ярката светлина, която излъчват и цветът, който имат.

Ангели в синьо

 Ангели в сънищата

Те се появяват в съновиденията ни, с цел да ни вдъхнат кураж и да ни подбуден към деяние. Също по този начин да ни припомнят да останем правилни на себе си и да отстояваме своите разбирания. Нещо повече - сините ангели в съня ни споделят, че в този момент е моментът да се разделим с неверни, остарели и неработещи убеждения и да дадем късмет на новото. Посланието им е да се отървем от всичко излишно (включително и токсични хора) и да се впуснем в нашата лична приказка.

Ангели в зелено

Те се явяват в нашите нощни видения, с цел да ни припомнят, че сме по-силни, в сравнение с мислим и постоянно би трябвало да вървим напред. Дори и в този момент интервалът да е доста тежък за нас, не трябва да губим кураж, тъй като по-добри дни ще дойдат. Времето ще излекува и най-силната болежка. Нека не мислим повече за раните си, а си представим светлото бъдеще пред нас. Доброто постоянно спечелва!

Ангели в алено и златисто

Тези пазители се появяват в съня ни, с цел да ни кажат, че е време да се сбогуваме със страховете и предубежденията си. Те ни подаряват с мъдрост, успокоение и обич към заобикалящия свят. Помагат ни да повярваме в себе си и да спрем да се взираме в минусите на другите хора. Тяхното обръщение е да се любуваме на земните богатства и да сме признателни за всеки един собствен ден.

Ангели в бяло

Ангелите в съня, отличаващи се с бяла светлина, идват при нас, с цел да подсилят стремежите ни и да ни припомнят да преследваме фантазиите си. Те нормално са участници в съновиденията, когато не знаем по кой път да поемем или сме си оставили на произвола. Белите ангели дохвърчат в сънищата ни и когато ни липсва другарска поддръжка и ентусиазъм. Те са чести гости на хората с креативен заложби и на тези, които се поддават на низки пристрастености.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР