Ангелите пазители на Ню Йорк свалиха мъж на земята, за

...
Ангелите пазители на Ню Йорк свалиха мъж на земята, за
Коментари Харесай

Ангелите пазители задържат мъж, за когото твърдят, че е мигрант крадец от магазин, по телевизия на живо, по-късно казват, че нямат доказателство за твърдението

Ангелите пазители на Ню Йорк смъкнаха мъж на земята, за който твърдяха, че е мигрант, който бил хванати да крадат от магазин по време на телевизионно изявление онлайн, само че по-късно споделиха, че нямат доказателства за изказванията.

Полицията сподели единствено, че мъжът се е опитвал да попречи на предаването и не разяснява изказванията той беше мигрантски апаш.

Сблъсъкът се случи във вторник, когато създателят на групата Къртис Слива правеше телевизионно изявление онлайн с Шон Ханити от Fox News за мигрантската престъпност в Ню Йорк.

Докато Слива говореше, няколко членове на частната, невъоръжена група за попречване на закононарушения бързо се отдалечиха от камерата.

„ Всъщност нашите момчета преди малко взеха един от мигрантите тъкмо тук “, споделя Слива, сочейки място зад камерата. „ На ъгъла на 42-ра и 7-ма, до момента в който всичко това се случва. Те превзеха. Те превзеха. “

Камерата се завърта, с цел да покаже няколко ангела паз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР