Ангела Меркел предупреди световните лидери да не подценяват думите на

...
Ангела Меркел предупреди световните лидери да не подценяват думите на
Коментари Харесай

Меркел предупреди световните лидери да не подценяват думите на Путин

Ангела Меркел предизвести международните водачи да не подценяват думите на Путин. Те би трябвало да се вземат насериозно, сподели някогашният германски канцлер. Коментарът ѝ идва след телевизионното послание на съветския държавен глава за отбрана на Русия по всевъзможен начин.

„ Трябва да се отнасяме съществено към думите му ”, сподели тя, представена от ДПА. „ Сериозното отношение, не отхвърлянето им през цялото време като елементарен блъф, никога не е симптом на уязвимост или примирителност, а симптом на политическа мъдрост - мъдрост, която оказва помощ да се остави пространство за маневриране или, което е също толкоз значимо, даже да се създаде нова тактика ”, акцентира Меркел, представена от БГНЕС.

По-рано Путин уточни, че западните страни, в отговор на „ съветската специфична интервенция “, правят „ нуклеарен шантаж ”, насърчавайки Киев да обстрелва Запорожката атомна електроцентрала. И загатна за възможно потребление на нуклеарни оръжия. Президентът акцентира, че Русия е подготвена да употребява всички средства, с които разполага, с цел да отбрани териториалната си целокупност и народа си, и че „ това не е блъф ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР