Ангел Няголов спечели две титли на Държавното първенство по конен

...
Ангел Няголов спечели две титли на Държавното първенство по конен
Коментари Харесай

Ангел Няголов спечели две титли на Държавното първенство по прескачане за млади коне

Ангел Няголов завоюва две трофеи на Държавното състезание по конен спорт в дисциплината прескачане на трудности за млади коне на конна база " Тракиец " в Житница.

Националът, който се състезава за ККС " Агалар " завоюва първото място в категорията 6-годишни коне с Янник PS. Второто място е за младата ни вяра в конния спорт Ивана Ангелова и Интро - К Вант`Т Катенахй от ККС " Ген. Крум Лекарски ", трети приключи доайенът Ивелин Вълев с кон Картего от ККС " Екуита ".

В категорията 7-годишни коне Няголов завоюва първото място с Касацента Петра. Втори е Милко Кочев с кон Дунав от ККС " Пълдин ", а трети Филип Велев с Карел Н от ККС " Буцефал.

При най-младите коне - до 4 години, първи станаха Недко Недко Гайдаров от ККС " Шумен " с кобила Аполония, а при 5-годишните коне успеха е за Денислав Мартинов от ККС " Дежа Вю " в тандем с кон Диамант.

Този уикенд на конна база " Ген. Крум Лекарски " в Божурище ще се организира и шампионата за Купата на България в дисциплината прескачане на трудности, с което ще бъде закрит и сезона в конния спорт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР