Ангел е само на 8 години и се бори със

...
Ангел е само на 8 години и се бори със
Коментари Харесай

8-годишният Ангел се нуждае от 420 000 евро, за да оздравее, нека помогнем!

 Ангел е единствено на 8 години и се бори със страшната диагноза Алвеоларен рабдомиосарком. Според лекуващия му доктор, единствения късмет за живот е скъпоструваща имунотерапия, която не се прави в България, а е потвърдено, че е сензитивен към нея.

Общата сума, която би трябвало да се заплати за лекуването възлиза на 420 000 евро. Лекарствата не се заплащат от Здравната каса. Той ще има потребност от 28 флакона, които са нужни за 7 курса имунотерапия, а цената на всеки един флакон е 15 000 евро.

Кампанията му е незабавна, защото след започването на първия курс, терапиите са през 20 дни и не би трябвало да се прекъсват!

" Борбата на Ангел от Харманли стартира преди две години. От тогава животът му се трансформира в пъкъл, а игрите на открито станаха мираж ", изяснява майката Кирилка Делчева. Досега е минал през голям брой химио и лъчетерапии, имунотерапии и антитела в болница " Свети Георги " в Пловдив.

" Нашето най-голямо предпочитание е да забележим детето си още веднъж крепко, само че фамилията ни няма опция да поеме големите разноски за лекуването, по тази причина се обръщаме към вас, положителни хора! Вярваме, че с Вашата поддръжка Ангел ще бъде победител в тази борба! ", допълват родителите.

 Възможните способи за подаяние:

Банкова сметка: УниКредит Булбанк

BIC: UNCRBGSF

IBAN: BG72UNCR70001523871490

Титуляр: Ангел Ангелов Гачев

PayPal: https://www.paypal.me/KDelcheva

HelpKarma: Ангели за Ангел
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР