Ангел Джамбазки е втори мандат евродепутат и зам.-председател на ВМРО.

...
Ангел Джамбазки е втори мандат евродепутат и зам.-председател на ВМРО.
Коментари Харесай

Край на ерата Каракачанов: ВМРО има трима нови лидери

Ангел Джамбазки е втори мандат евродепутат и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация. Искрен Веселинов е доскорошен зам.-председател и ръководител на групата народни представители на войводите в 44-тото Народно събрание. Александър Сиди е доскорошен член на националното управление и народен представител в 44-тия парламент.

За основен секретар с 306 гласа „ за “ е определен досегашният учредителен секретар и народен представител в 44-тото Народно събрание Юлиан Ангелов.

До рокадата на върха на Вътрешна македонска революционна организация се стигна след слабите изборни резултати на изборите 2 в 1 през ноември. Тогава партията взе малко над 1% и управлението подаде оставка.

" Колкото до мен, аз нямам желание да излизам в политическа пенсия и ще не преставам да работя интензивно за престижа на Вътрешна македонска революционна организация и за идеите, за които Вътрешна македонска революционна организация е воювала в своята 128-годишна история, води война и до през днешния ден. Ще заема своето място такова, каквото ми отредят Конгресът и членовете на Организацията ", съобщи при подаването на оставката си Красимир Каракачанов.

Каракчанов бе водач на Вътрешна македонска революционна организация от 1997 година.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР