Ангел Бончев - младши Скандалът между Ангел Бончев и сина

...
Ангел Бончев - младши Скандалът между Ангел Бончев и сина
Коментари Харесай

Скандалът между Ангел Бончев и сина му бил заради хидропарка в Казичане


Ангел Бончев - младши

Скандалът сред Ангел Бончев и сина му Бончо Аврамов бил поради бизнеса им в софийския хидропарк в Казичане. Това описа по-малкия наследник на някогашния началник на футболния тим на " Литекс " Ангел Бончев – младши пред Нова телевизия.

След случая Ангел Бончев, който преди години беше похитен от " Наглите ", беше арестуван от полицията, а по-късно освободен против гаранция от 500 лева

Версията на Министерство на вътрешните работи беше, че Бончев е задържан след тъжба от първородния му наследник, който твърдял, че татко му го е заплашил с револвер, че ще го убие.

Това е провокация към татко ми, обстановката е пресилена, съобщи Ангел Бончев– младши. Той описа, че преди време брат му е блъснал татко им.

" а мен е неприемливо да скачаш на пердах на татко си. Аз нямам брат към този момент, преди бяхме в положителни връзки, само че това е неприемливо. Бих му споделил да се замисли с какви хора се обкръжава, той се въздейства доста от хора, които не са хора ", сподели Бончев – младши.

Той счита, че причина за абсурда е бизнесът им в софийския хидропарк " Казичене ", който е благосъстоятелност на бащата, само че го управлявал синът му Бончо.

" Не съм участвал на самата преживелица, само че нещата, които се изписаха за тежки закани и оръжия, са пресилени. Има проверяващи органи и те ще изяснят нещата. Ситуацията не е тъкмо такава. Факт е, че има спор сред тях поради бизнеса. Брат ми и още един човек претендират че всичко е тяхно, че татко ми ги е изгонил, което не е правилно. Цял сезон се работи, а в това време татко ми не получава нищо ", изясни той.

" Баща ми е раздразнителен, с непрекъснати провокации. Това е следващата такава. Имаше спор с брат ми – скочи на пердах на татко ми, аз ги разтървах и си потеглих. Брат ми отново му е скочил, стигнало се до разпра.Баща ми пусна тъжба в полицията, само че нищо не се случи. Сега обаче незабавно има арест ", описа още Ангел Бончев-младши. Той акцентира, че изнервянето е почнало през последните няколко месеца.

В четвъртък някогашният началник на футболен клуб " Литекс ", който преди години беше похитен от " Наглите ", беше арестуван и упрекнат за закана за ликвидиране към сина си Бончо Аврамов. Според неговите показания татко му насочил против него револвер и го заплашил с думите: " Ей в този момент ще те гръмна като куче ". По-късно Ангел Бончев беше освободен против гаранция от 500 лева
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР