Ангажиментите на корта са едно, но образованието не може да

...
Ангажиментите на корта са едно, но образованието не може да
Коментари Харесай

Тенис нашествие в Харвард

Ангажиментите на корта са едно, само че образованието не може да чака! На този принцип работят две от звездите в женския тенис. Каролине Вожняцки и шампионката на смесени двойки от последното издание на Откритото състезание на Съединени американски щати - Бетани Матек-Сандс, стегнаха раниците.

Двете не посещават " нормално учебно заведение ", а влиятелния американски университет Харвард.
Григор въпреки всичко захапа трофея от Откритото състезание на Съединени американски щати Българският тенисист за малко стана... брат на Анди Мъри
Матек-Сандс театралничи пред емблематичната алена постройка на кампуса, облечена в тениска " Момичетата могат всичко ". В обществените мрежи тя се похвали, че ѝ следва първи образователен ден, часове откакто победи в Ню Йорк дружно с Джейми Мъри.



Вожняцки наподобява много по-притеснена преди новото предизвикателство отвън корта. " Мечтите се сбъдват! ", написа тя.

Датчанката има от къде да взима препоръки за идното образование. Нейният брачен партньор Дейвид Лий - някогашен баскетболист и първенец от НБА с " Голдън Стейт Уориърс " през 2015 година, към този момент е минал по този път.

Being accepted in to Harvard Business School is a dream come true! Thank you @anitaelberse and @Harvard for this amazing opportunity! #1stdayofschool pic.twitter.com/PnNyqpR8yP
— Caroline Wozniacki (@CaroWozniacki) September 9, 2019

Всъщност двете тенисистки няма да се впуснат в дълъг курс на образование. Те са част от стратегия, която цели да приготви професионалните спортисти за живота след отказването. В нея те ще учат по какъв начин да развиват по-лесно личен бизнес и да се възползват по най-хубавия метод от своята известност, която може да им помогне в бъдещите инициативи. Курсът би трябвало да завърши през декември 2019 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР