Андрю Тейт е обвинен в задушаване на жена, докато тя

...
Андрю Тейт е обвинен в задушаване на жена, докато тя
Коментари Харесай

Андрю Тейт е обвинен в задушаване на жена в безсъзнание по време на секс и заплаха да я убие

Андрю Тейт е упрекнат в задушаване на жена, до момента в който тя изпадне в безсъзнание, и опасност да я убие в нов документален филм на Channel 4.

Жената се причисли към други трима, които упрекнаха Тейт в полово принуждение сред 2013 и 2016 година, когато някогашният кикбоксьор е живял в Обединеното кралство, и те са подготвени да заведат гражданско дело против него за обезщетение. Тейт също е изправен пред обвинявания в обезчестяване и трафик на хора в Румъния, дружно с по-малкия си брат Тристан. И двамата отхвърлят ​​обвиненията.

В документалния филм „ Аз съм Андрю Тейт “ дамата твърди, че се е срещнала с Тейт през 2014 година, когато той е бил пазач в нощен клуб и че това, което е почнало като секс по взаимно единодушие, скоро е станало принуждение. „ Изгубих изцяло схващане, откакто ме удуши по време на секс “, твърди тя.

„ Когато пристигнах на себе си, той към момента правеше секс с мен. Не знам какъв брой време бях в нокаут, само че изцяло изгубих схващане. Той би трябвало да е знаел, че съм отслабнала. бях толк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР