Андрю Лойд Уебър споделя, че веднъж е повикал свещеник в

...
Андрю Лойд Уебър споделя, че веднъж е повикал свещеник в
Коментари Харесай

Андрю Лойд Уебър призна за проблеми с полтъргайст

А ндрю Лойд Уебър споделя, че един път е повикал духовник в дома си в Лондон, с цел да му помогне да отстрани полтъргайст.  

Прочутият композитор, чиито хитови мюзикъли от Уест Енд включват “The Phantom of the Opera ” ( " Фантомът на операта " ), твърди, че духът поставял театрални сюжети в " тъмна стая ". 

Той споделя, че призрачната активност е завършила, откакто духовник е посетил притежавания от него парцел от 19-ти век в Белгравия.  

В изявление за The Telegraph лорд Лойд Уебър разисква дали някой от неговите театри е населяван от духове. 75-годишният мъж показва, че в никакъв случай не е виждал фантом - само че е бил очевидец на необикновена активност в дома си. 

" Имах къща, която се намираше на площад Итън, в която имаше полтъргайст. Той вземаше театрални сюжети и ги слагаше на купчина в някоя тъмна стая. Накрая се наложи да извикаме духовник, който да го отпрати ”, споделя Уебър. 

Andrew Lloyd Webber asked priest to help remove poltergeist from his London home
— Bob Kennedy Roibeard Ó Cinnéide (@robkennedy50)
Полтъргайст се разказва като дух или свръхестествена мощ, която е способна да движи предмети, да издава звуци или даже да хапе и щипе. 

Лорд Лойд Уебър основава емблематичната музика за The Phantom Of The Opera, която се играе за първи път в Уест Енд през 1986 г. 

Фантомът в спектакъла и в романа на Гастон Леру се отнася до обезобразен музикален талант, който населява Парижката опера. 

Композициите му за други известни мюзикъли включват “Cats ”, “Jesus Christ Superstar ” и “Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat ” ( " Котките ", " Исус Христос суперзвезда " и " Джоузеф и невероятният пъстър плащ " - бел. ред.). 

Актьорът Патрик Стюарт също твърди, че е видял фигура на сцената на спектакъл " Хеймаркет " в Лондон, до момента в който е играл дружно с Иън Маккелън в постановката " В очакване на Годо " през 2009 г. 

“Призракът беше облечен в сако. Мисля, че имаше риза - много старомодна карирана риза с вратовръзка изпод ", разяснява Стюарт. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР