Андрю Кийгън отрича, че някога е ръководил култ и поддържа

...
Андрю Кийгън отрича, че някога е ръководил култ и поддържа
Коментари Харесай

Звездата от „10 неща, които мразя в теб“ Андрю Кийгън се обръща към слуховете, че ръководи култ: „Значка на честта“

Андрю Кийгън отхвърля, че в миналото е управлявал фетиш и поддържа неговата „ готина общественост “ Пълният кръг е бил нравствен придвижване.

Звездата от „ 10 неща, които ненавиждам в теб “ се пошегува, че „ се разсъни един ден и бях помазан за водач на фетиш “, до момента в който говореше за това в понеделнишкия епизод на подкаста „ Pod Meets World “.

Кийгън се реалокира във Венеция, Калифорния, при започване на 20-те си години и към 2013 година той „ в действителност се потапя в културата и общността “ с „ хипи вид “ хора.

„ Така че бях обвързван с някои хора и имахме тази опция, имаше този остарял Храм на розата “, спомня си той. „ Стоеше там празно и ние си казахме: „ Защо просто не съберем няколко хора и дано отворим това място. “

Кийгън изясни, че тяхното желание е било да „ създадат някои позитивни неща за общността “ в границите на църквата, само че това е пристигнало на цена персонално за него.

„ [Това] беше някак взор обратно, беше полуда “, призна той. „ Залагах хиляди, десетки хиляди долари и го отворихме, прекарахме т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР