Android 8.0 Oreo ще подслади поредната партида смартфони, които този

...
Android 8.0 Oreo ще подслади поредната партида смартфони, които този
Коментари Харесай

Nokia 6, Nokia 5 и Sony Xperia XZ, XZs получават Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo ще подслади следващата партида смарт телефони, които този път включват Nokia 6 и Nokia 5, както и Sony Xperia XZ и XZs.

Най-напред, HMD Global удостовери, че бета тестванията на Android 8.0 Oreo за Nokia 6 и Nokia 5 ще стартират скоро. Новината пристигна от един от шефовете на компанията, който я оповести на своя Twitter профил.

Фактът, че почва работа по бетата на ъпдейта значи, че финалната версия няма да закъснее доста. Новината идва скоро, откакто стана ясно, че Nokia 8 е първият Nokia телефон с ъпдейт до настоящата версия на Android.

Освен това, в случай че притежавате Sony Xperia XZ или XZs, към този момент ще може да се сдобиете с Oreo. След като предишния месец Sony пусна обновлението за флагмана Xperia XZ Premium, в този момент японският колос стартира да разпраща ОТА ъпдейта и за тези два модела.

За тях Android 8.0 идва под номер на версията 41.3.A.0.401. Даунлоудът е 1.2GB, тъй че използвайте WiFi и освободете задоволително място на картата си памет. В ъпдейта влизат и ноемврийските пачове по сигурността, както и новата функционалност Reminders, която припомня за незавършени задания като чернови на имейли и известия. Xperia Actions пък е алтернатива, която прави разнообразни оферти въз основата на това по какъв начин употребявате телефона си. С Android 8.0 предложенията ще обзет и гейминг навиците ви.

Следващият телефон на Sony, който ще получи ъпдейта, е Xperia X Performance.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР