Андро е най-новият изпълнител на родната музикална сцена. Преди дни

...
Андро е най-новият изпълнител на родната музикална сцена. Преди дни
Коментари Харесай

Андро: Не Съм Нито Пудел, Нито Конкурент На Гери-Никол

Андро е най-новият реализатор на родната музикална сцена. Преди дни той показа взаимното си парче с NASO „ #NABARA “. За няколко часа планът се трансформира в шлагер, а скандалното му видео беше докладвано и YouTube му наложи цензура. Клипът също по този начин беше качен и в няколко порно уеб страницата. Андро беше дълги години най-близкият човек до Гери-Никол, а в този момент е до Дара. За музиката, връзките с две от най-влиятелните изпълнителки у нас и основаването на новия лейбъл с Naso, приказва Андро пред Secret.bg и „Famous VOX„.

-Часове след премиерата на песента ти излизат заглавия „Пуделът на Гери-Никол й стана конкурент„…

-Това е едно доста забавно заглавие. Ако може идващият път да ме свържат с йоркширски териер, тъй като ми звучи по-скъпо.

Заяждаш ли се с Гери-Никол?

Не мисля. Не съм човек, който да се заяжда с някого, още повече с човек, който е постигнал толкоз доста в кариерата си.

Ти беше най-верният й човек, до момента в който тя изграждаше тази кариера. Нямаше тв изявление, в което да не я придружаваш, някои малките екрани даже те посочваха, помагаше й за музиката, беше й DJ. Какво се случи?

Хората на нашата възраст се развиваме с гневна скорост и идва един миг, в който всеки поема по своя път, без значение от някакви странични условия. Понякога просто се постанова.

Кое наложи раздялата сред Гери-Никол и Андро?

Няма съответна причина, никой от нас не е споделил на другия, че няма да работи с него. Предпочитам връзките, които имам с хората към мен и тези, които почитам, да останат персонални.

Кога за финален път се чухте?

Всъщност се чухме на премиерата на песента ми.

Поздрави ли те?

Да, поздрави ме.

Тя продължава да те следва в Instagram. Не сте врагове?

Врагове е доста мощна дума…

Хората на вашата възраст са извънредно окуражени, имат вяра в себе си, самовлюбени са… Нормално е да се приказва за конкуренция.

Не желая по никакъв метод да се измервам с нея. Интересите ни са разнообразни, макар че в този план съм реализатор, аз ще бъда продуцент.



Парчето се споделя „#NABARA“. Какво набара?

Това е доста забавна провокация, появява се забавна връзка – пея, качен на бар, само че в заглавието взехме решение да е една дума, макар че в текста се употребяват и двете.

Нещо сходно беше направила и Гери-Никол с „яката дупара“. Ефект ли търсиш с това?

Аз не диря резултати, тях ги употребявам единствено в програмата за музика. Иначе в случай че се получи резултат, то той не е издирван.

Спомена ефектите… Можеш ли да пееш?

Да, мога да пея. Всеки реализатор обработва гласа.

Коментира се, че си пял по-добре от Галин?

Не желая да се съпоставям с никого, Галин е фолк артист.

Не мисля, че е редно тъкмо Галин да слагаме в тази рубрика. Криско прави по-голяма чалга.

Не мога да дефинирам стила на сътрудниците, не желая да влизам в граници. Това е концепцията на нашия лейбъл – няма да се съобразяваме с граници, да слагаме избран жанр.

Да чакаме ли тогава някой лоен кючек от теб?

Възможно е, ще забележим. (смее се)

Би ли поканил Гери-Никол в твой план?

Аз не диря персонална известност, задачите ни са да развием продуцентската компания. Да имаме независимост.

Кой ти постанова цензура?

В днешния свят доста неща постановат цензура, в музиката още повече.

С Гери бяхте в действителност доста близки, сигурно всеки от вас знае доста секрети за другия. Не се страхуваш, че тя може да каже нещо за теб или назад?

Не мисля, че имам страхове или пък нещо, което да укривам. Ние сме в естествени връзки.

Вярно ли е, че ти е плащала сметките, купувала облекла?

Имам си работа, с която се занимавам, върша музика за разнообразни реализатори. Имам задоволително запас, с цел да повеждам живота, който одобрявам. Не ми е купувала облекла, не ми е плащала сметки, не сме ходили в Дубай и Бали.

С кого е ходила в Дубай и Бали?

Предполагам сама. (смее се)

Днес ти си най-хубавият другар на Дара. Ако погледнеш на себе си в трето лице, какво ще кажеш – до през вчерашния ден с Гери-Никол, през днешния ден с Дарина?

Би било притеснително в случай че стартира да виждам на себе си в трето лице. Има доста притеснителни неща в моя характер… майтапя се, несъмнено. Специално за Дарина… ние сме били в естествени връзки, нито сме били по-далечни или близки. Няма разлика. Имало е обстановки, които не стигат до хората. Личният живот си е персонален, това са връзки сред нас.

So many emotions.. ❤️

Публикация, споделена от Andro In The Building (@andy_stefanov) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Вече си реализатор и персоналният ти живот отива в историята, всичко ще бъде на показ.

Предпочитам да наблегнем на това, че от няколко дни съм продуцент. Скачам на високо.

Спомена в предварителния диалог, че си мощно набожен, само че клипът ти към този момент се шири в порно уеб сайтове, не че няма мотив да бъде там.

Аз имах една съответна концепция и опит за този план. Песента като музика е доста добра. Притеснява ме, че хората одобрявам песента, това значи, че откриват себе си в нея. Исках да покажа, че през днешния ден това са неща, които ни заобикалят. Не съм търсил съзнателно провокация, не съм желал да съм абсурден. Мислих се, че българинът, когато види нещо сходно, ще осъзнае, че това е част от действителността, а той просто го приема.

 132443gf

Когато всеки към мен чертае единствено плановe кого кого да желае…“ се пее в песента. Посветен ли е текстът на Гери-Никол и тя ли е лирическият воин.

Става въпрос за отрицанието ми към връзки и съществени връзки. Не съм почитател на връзките…

a new one… ☝️

Публикация, споделена от Andro In The Building (@andy_stefanov) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Секс за една нощ?

Не съм почитател и на това. Сексът за една нощ мога да го свържа с музиката, тя ми въздейства по този метод.

Възбуждаш се от музика?

Възбуждам се доста. Това ми е доста съществено обвързване с музиката. (Смее се) „Когато всеки към мен чертае единствено проекти кого да желае, тогава лудо пътувам за Бохемия, това е Големия, обладан е…“. Всъщност тъкмо това ми е концепцията. Аз отхвърлям връзките и връзките. Не виждам Гери-Никол да е намесена.

Вие към този момент не се желаете другарски? Поне съгласно мненията.

Защо не забележим мненията, в които хората са влюбени в песента и в дискотеката вечерта са се изкъртили на нея.



А за какво отричаш връзките?

Ще пристигна подобаващият миг, в който никой няма да ме пита дали желая връзка или не. Просто ще се случи. Дотогава ще върша това, което ми харесва и ще бъда себе си. Не се опасявам от връзки и не мисля, че има нещо, от което да се опасявам в тоя живот.

Как се събрахте с Naso?

С него сме работили по едни от най-успешните планове в България. Работили сме и с други реализатори, както и в този момент. С него се усещаме, имаме идентична визия за музиката.

Ще продуцирате и други реализатори.

Да, към този момент имаме няколко плана, освен това много грандиозни и скоро ще са факт.

Защо In The Building?

Така ни пристигна, въпрос на муза. Ние сме в една конструкция, въпрос на съгласуваност.

Ако се разделите?

Нямаме такива проекти, животът е подобен, само че не ми е фикс концепция да се разделим. Имаме значими планове, по които работим. Нещата си вървят доста добре. Тази година очаквайте доста забавни неща от In The Building. Важно е вниманието да се насочи към този лейбъл.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР