Андрей Гридин, победителят в трети сезон на Игри на волята

...
Андрей Гридин, победителят в трети сезон на Игри на волята
Коментари Харесай

Любовната история на Андрей от "Игри на волята" и красивата му съпруга Ксения

Андрей Гридин, спечелилият в трети сезон на " Игри на волята " се отличи със невзискателност, почтеност и много добра тактика. Именно с тези качества, а и физическа устойчивост, човек стига до финалите на сходен вид излъчвания. 

В живота Андрей не е по-различен и се бори за всичко. За Vbox7 той описа, че работи много и разнообразни неща, с цел да се грижи за дамите в живота си - Ксения и щерка им Алиса. Именно Ксения е огромната обич на Андрей, а това го схванал още на първата им среща.

Виж още: Диона би засрамила Джей Ло с тази фотография! Певицата сподели секси извивки

Връзката им не започва мигновено, тъй като по това време Ксения имала друга връзка. Отношенията сред Андрей и Ксения стартират по-скоро платонично, само че последователно двамата почнали да се сближават. Хилядите километри, които ги разделяли, тъй като той към този момент бил в родината ни, не им попречили.

Всичко стартира с привет от страна на Ксения за рождения ден на Андрей и с шегата, че в случай че той към този момент не си е намерил жена в България, тя ще пристигна и ще му стане такава. Андрей не повярвал в началото, само че по-късно посрещнал Ксения и по този начин всичко почнало.

Двамата прекарват две сантиментални седмици, след което Ксения се връща в Казахстан. Малко по-късно тя осъзнава, че желае да зареже всичко остаряло, с цел да стартира нов живот с Андрей. Така и прави, стяга багажа и заживяват дружно в България. Двамата са минали през доста компликации през годините, само че те са ги сближили още повече. 

Днес са щастливи в София и несъмнено желаят да останат да живеят тук. Ксения пък мечтае да стартира да работи като професионален танцьор, само че и нещо друго - да стане част от идващия сезон на " Игри на волята ".

Виж още: ТЕСТ: Можеш ли да се оправиш с тези въпроси от материала за 7 клас?

Изображение: https://www.instagram.com/gridinpro/, https://www.instagram.com/gridina.kseniya/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР