Андрей Димитров, който е обвинен за това, че преди година

...
Андрей Димитров, който е обвинен за това, че преди година
Коментари Харесай

Мъж, блъснал и убил велосипедист край Пловдив, се изправи пред съда

Андрей Димитров, който е упрекнат за това, че преди година на междуселски път, по несъобразителност аргументи гибелта на велосипедиста Спас Златков, се изправи пред Окръжен съд Пловдив.
Прочетете още
Инцидентът е станал на 16 октомври 2021, като при ръководство на автомобил от  пловдивското село Найден Герово към Драгомир обвиненият Андрей Димитров по несъобразителност е предизвикал гибелта на Спас Златков, който е от пазарджишкото село Тополи. След действието Димитров е направил всичко зависещо от него за оказване на помощ на потърпевшия.

Така Окръжн съд-Пловдив трябваше да прегледа през днешния ден дело против отговорния лидер, само че ход на разпоредителното съвещание не беше даден. Причина за това бяха много нередности по молбите за конституирането на малолетните внуците на починалия, както и това, че не беше призована по делото една от потърпевшите дъщери на починалия- Недялка Златкова. Така държавното обвиняване изиска от съда да не бъде даден ход на делото, до момента в който не се обясни всичко по показаните молби и не се призове потърпевшата Здравкова. Към неговото мнение се причислиха юристът на две от пострадалите- Георги Ненков, както и отбраната на обвиненият юрист Стефан Левашки.

Така съдът от своя страна реши, че ход на делото не би следвало да бъде даден и го отсрочи за друга дата, с цел да може отбраната Георги Ненков да поправя нередностите по въпросните молби.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР