Андреа получи изключително скъп подарък за своя рожден ден. Нейната

...
Андреа получи изключително скъп подарък за своя рожден ден. Нейната
Коментари Харесай

Кубрат Пулев-Кобрата пръсна 30 бона по Андреа! Ето какъв подарък направи той на любимата си (ВИДЕО)

Андреа получи извънредно безценен подарък за своя рожден ден. Нейната половинка Кубрат Пулев й направи изненада за 30 000 лева, написа „ България Днес “. Преди дни хубавицата навърши 30 години и по случая боксьорът й платил видеото към най-новата й ария „ Всичко ми взе “. Клипът е сниман на плажа в Ел Ей.

Пясък, море, палми и екзотика са главното в сюжета на клипа. Във видеото се вижда и фамозният надпис Холивуд, който е емблематичен за Меката на киното. Песента е огромното завръщане на певицата на звездния небосвод след късото й мъртвило. Пожелаваме дълъг и благополучен живот на звездната двойка. Новия клип може да го видиме по-долу и в случай че ви е харесал да го споделите!

Теодора Руменова Андреева е родена и отраснала в София. Още в невръстна възраст стартира да се занимава с друг тип изкуства – музика, изобразяване, балет. Родът и фамилията и е надълбоко обвързван с музикалното творчество. Баба ѝ Тодорка Ахтарова е някогашна балерина и дълготраен помощник-режисьор в Народния спектакъл „ Иван Вазов “. Неин пръв братовчед е известният композитор Борис Карадимчев.

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР