Андреа пак си играе с търпението на Кобрата. Кога ще си

...
Андреа пак си играе с търпението на Кобрата.
Кога ще си
Коментари Харесай

Попфолк певицата Андреа вбеси Кубрат Пулев, играе си с търпението му

Андреа отново си играе с търпението на Кобрата.
Кога ще си изпати от това?
Попфолк певицата Андреа още веднъж подцени съвета на приятеля си Кубрат Пулев да престане да се разголва толкоз пред обектива.
В последната си изява в “Инстаграм ” русокосата сексбомба още веднъж е заложила на провокативна визия,
правейки се на “зайче ”.

Снимката подчертава върху големия бюст на изпълнителката, която театралничи по черно дантелено долни дрехи. Въпреки че доминират позитивните мнения на почитателите й, Кобрата надали ще остане удовлетворен от гледката.
Звездата ни в тежка категория на професионалния бокс неведнъж е повтарял, че държанието на Андреа не му харесва. “Карали сме се, ултиматуми съм поставял, какво ли не. Не съм ОК с тези фотоси, но… Някой път ще ми кипне и ще стане ужасно. Аз съм зодия телец и съм доста толерантен, само че когато премине една граница, един миг, когато мине, става ужасно и тя би трябвало да внимава да не минава тази граница.

Това не е належащо, тя е певица, доста надарена. Прави доста интернационалните планове, има доста почитатели и това не е инцидентно. Тя е доста същински, прекрасен човек. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи фотоси, евтини фотоси ”, съобщи преди няколко месеца той.
Въпреки това обаче, Андреа не послуша препоръките му и продължава да обслужва своята фикс идея. Напоследък певицата е запуснала външния си тип, качила е много килограми и по тази причина не стопира да обработва безумните си снимки с фотошоп.

Явно, не толкоз ловко, че това да убегне от погледите на феновите й. Постоянно получава упреци от хората, които наблюдават изявите й, че прекалява с обработката на фотосите, което я прави да наподобява смешна.
Явно обаче попфолк певицата не обръща изключително внимание на рецензиите и продължава в същия дух. Това извънредно доста нервира Кубрат Пулев, само че към този момент даже той не съумява да я спре.
Инфо: Sportal.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР