Андреа лавира между две версии за участието си на градус,

...
Андреа лавира между две версии за участието си на градус,
Коментари Харесай

Ново 20: Андреа лавира между 2 версии за позорното участие, на което е неадекватна

Андреа лавира сред две версии за присъединяване си на градус, което разедини публиката . 36-годишната русокоска първо изрази възмущението си от нападките и благодари на тези, които я поддържат. По-късно в диалог с почитатели показа, че се е забавлявала повече от нормално, намеквайки за използването на „ увеселителни ” питиета. Тези дни пък Андреа изскочи с „ ново 20 ”. Минути преди да излезе да пее на въпросното присъединяване, русокоската се сбила с мутра в гримьорната, тъй като нарекъл „ помияр ” някогашния й избраник – боксьорът Кубрат Пулев. Заради случката след това се напила.
„ Нищо не беше наред, просто бях малко повече радостна от по принцип . Мисля, че това не е инцидентно, което излезе, някаква офанзива към мен, само че одобрявам. Това са рисковете на специалността ”, сподели Андреа в диалог с почитатели в обществената мрежа и акцентира, че не използва опиати. „ Само ти си способна с едно присъединяване да превземеш всичко. Е по какъв начин няма да си най-хубавата! ” – този коментар на почитателка разсмя певицата, която побърза да посочи, че освен гледала всичките клипчета, които излезли от присъединяване й на градус, само че и си ги запазила за спомен. Андреа гледала видеата с другари, забавлявали се, като правили „ цялостен разбор на всяко придвижване и звук ”. Блондинката призна, че малко след избуяването на абсурда около изявата й, единствено за ден имала 10 позвънявания с предложения за участия.

Преди дни някогашната пайнерка стартира друга версия за присъединяване си, на което наподобява несъответстваща, не може да изкара един рефрен правилно и едвам стои на краката си. Блондинката се напила от стрес, тъй като минути преди да излезе на сцената се сбила с наедрял мъж в гримьорната на заведението. „ Мутрата ” пристигнал със притежателя на заведението. Влязъл тъкмо, когато Андреа обсъждала с дамата на домакина достиженията на Кубрат, макар Джошуа и Кличко, както певицата изясни. Тогава „ мутрата ” нарекъл Кубрат „ низък помияр ” и декларирал, че в никакъв случай не е постигнал нищо.

„ Аз станах и ударих мутрата в корема
и той ме залепи с пестник към стената. Получих разтърсване и паднах на земята. И по-късно моят водач ме хвана, тъй като бях подготвена да го убия. След това се напих, тъй като душeвността ми не устоя! Не извиках полицията, тъй като постоянно съм била мъжко момиче! Собствениците, които назоваха Кубрат „ помияр ”, споделиха, че цялата аудитория е пристигнала за мен и че няма по какъв начин да не пея. Мълчах, тъй като съм мъжко момиче! ”, написа Андреа в инстаграм, само че по-късно изповедта й към този момент не бе там. В историята участва и татко й, който желал да алармира полицията, само че звездата отказала. „ Защо опазих Кубрат? Защото 15 години сме били едно цяло и каквото и да е направил, аз не понесох обидите ”, сподели тя.

Припадала от анемия

Андреа за следващ път посочи, че е отслабнала с диета. Тоест, не с инжекциите за диабетици „ Оземпик ”, както се говореше. Блондинката решила да съблюдава режим и лимитирала въглехидратите. Хапвала най-вече риба, тъй като не обичала месо. Не си падала и по сладкото, което в композиция с неконсумирането на месни артикули, я направило „ малко анемична ”.

„ Много пъти ми се е завивало свят. Припадала съм от анемията. Затова взимам витамини ”, показа Андреа. Тя била предразположена, защото и майка й на млади години била анемична. Певицата от дълго време страдала от световъртежи. Когато стартирала кариерата си преди години, тежала 48 кг. Затова от сутринта започвало да й пречернява и да й се вие свят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР