Андреа и най-добрата й приятелка Моника Валериева го удариха на

...
Андреа и най-добрата й приятелка Моника Валериева го удариха на
Коментари Харесай

Скъса джоба! Андреа спи само за 900 лева в Женева

Андреа и най-хубавата й другарка Моника Валериева го удариха на живот в Женева. След като някогашната половинка на Кубрат Пулев снима фотосесия в горещия Дубай, тя реши да се разхлади в Алпите. Изпълнителката пусна фотография от Швейцария със мистериозен текст: "Няма нищо по-добро от хубавото време в Женева ".



Въпреки дъжда в един от най-скъпите градове в Европа, двете приятелки купонясват крепко. Те освен се черпят в настоящи заведения, само че и се забавляват на виенско колело, което разкрива прелестната панорама към града и езерото от птичи взор.



Двете спят в първокласен хотел в самия център на Женева. Mandarin Oriental се намира на десния бряг на река Рона, единствено на 5 до 10 минути пешком от банки, магазини и галерии.



Предлага 2 гурме ресторанта. Стилните интериори съхраняват фините елементи на постройката в жанр арт деко. Двата изискани ресторанта са проектирани от известния дизайнер Адам Тифани. Петзвездният хотел по този начин разполага с денонощен фитнес център и студио за хубост, а цените стартират от 900 лв. за нощувка.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР