Андре Каланцопулос, главен изпълнителен директор на Филип Морис Интернешънъл, заяви:

...
Андре Каланцопулос, главен изпълнителен директор на Филип Морис Интернешънъл, заяви:
Коментари Харесай

Филип Морис Интернешънъл днес обяви, че дискусиите...

Андре Каланцопулос, основен изпълнителен шеф на Филип Морис Интернешънъл, съобщи: „ След доста полемики фирмите се съгласиха да се съсредоточат върху стартирането на устойството за нагряване на тютюн IQOS в Съединени американски щати като част от взаимния интерес за реализиране на бъдеще без тютюнев пушек. “

IQOS е единственият артикул с нагряване на тютюн до момента, който получи оторизация от Агенцията за храни и медикаменти в Съединени американски щати (FDA) за продажбата му на американския пазар след прецизен обзор на подадените научни данни с претекста, че стартирането на продукта в Съединени американски щати е уместно за запазване на публичното здраве. Важно е да се посочи, че IQOS не е електронен изпарител (електронна цигара).

Филип Морис Интернешънъл показа обстоен набор от научни доказателства в поддръжка на това позволение за стартиране на пазара и на допълниелното заявление за връзката при продажбата на IQOS в Съединени американски щати като „ тютюнев артикул с модифициран риск “, което Агенцията към момента преглежда.

Наличните международни данни, основани на четири години приложимост на продукта, демонстрират, че устройството IQOS не е притегля изключително интереса на младежите или на непушачите.

Към 30 юни 2019 година ФМИ пресмята, че близо 8 милиона пълнолетни пушачи по света към този момент са спрели да пушат и са минали напълно към устройството за нагряване на тютюн на ФМИ, което се продава на 48 пазара по света.

Междувременно ти адресирам и нещо забавно, което може да се включи – изявление по тематиката на някогашния комисар на Агенцията по храни и медикаменти Скот Готлиб от нощес в CNBC:

„ IQOS беше утвърден неотдавна от Агенцията по храни и медикаменти в Съединени американски щати (FDA), назовава се устройство за нагряване на тютюн … Компанията изнесе данни, които демонстрират, че този артикул не е толкоз нездравословен, колкото изгарянето на тютюн, несъмнено, не е безрисков, само че може да бъде по-малко рискова опция за привързан пушач, който желае да получи никотин от нещо, което припомня на цигара. Мисля, че тук най-важното е да запомним, че Филип Морис Интернешънъл мина през прецизен регулаторен развой, прекара години наред, евентуално похарчи стотици милиони долари, само че това е образец за това, че този регулаторен развой може в действителност да работи за доказването на нови тютюневи артикули, които се пускат на американския пазар с претекста, че нужни за запазване на публичното здраве и оказват помощ на сегашните пълнолетни пушачи да се откажат.

Доколкото знам, никоя компания за електронни цигари досега не желае да се включи в този развой и да подаде такова заявление. Така че, процесът е отворен за тези компании, те можеха да създадат това преди години, ние ги помолихме да създадат това преди години. Поканата е била там, с цел да подадат заявление за утвърждение. И мисля, че фактът, че те не са взели участие в регулаторната процедура и не са подали заявление, ги прави доста уязвими в този момент, когато когато се появяват тези белодробни заболявания…Те не получават особена благосклонност, тъй като не са показали, че техните артикули са подобаващи за запазване на публичното здраве “

https://app.criticalmention.com/app/?fbclid=IwAR2tahvJVdessyJhoXG0xTUiPPHsyydFBuu1bSTwwmhD2YjjtyLkoJxvRNI#clip/view/c624849a-5c86-419e-91cd-9a8ca1ae9065?token=3fcb4edf-2794-4573-b6db-773ec350807a

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР