Анджелина Джоли заяви, че се е развела с Брад Пит

...
Анджелина Джоли заяви, че се е развела с Брад Пит
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Разведох се заради децата

Анджелина Джоли съобщи, че се е развела с Брад Пит поради здравето на шестте им деца. Актрисата нормално не разисква връзката си със звездата от „ Имало едно време в Холивуд “, само че в ново изявление за Vogue изненадващо повдигна тематиката.

„ Това беше вярното решение. Някои хора се възползват от моята тишина и децата четат доста неистини за нашето семейство в медиите. Винаги им подсещам да не се тормозят, тъй като те знаят истината. Те са шест доста мощни и смели младежи “, разяснява Джоли.

Както се знае, актрисата роди единствено три от отрочетата си. Но тя споделя, че думите „ осиновяване “ и „ сиропиталище “ са положителни в дома им.

„ С трите по-големи не мога да приказвам за бременност. Затова им описах в елементи и с обич за невероятното премеждие, което претърпях, с цел да ги намеря, и за първия път, когато ги погледнах в очите “, продължава носителката на „ Оскар “.

Джоли акцентира вярата си, че небиологичните деца в никакъв случай не би трябвало да губят връзка с мястото, откъдето са пристигнали. „ Те имат корени, които осиновителите им нямат. Затова би трябвало да ги почитате и да се учите от тях “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР