Анджелина Джоли се появи на червения килим в Лос Анджелис

...
Анджелина Джоли се появи на червения килим в Лос Анджелис
Коментари Харесай

Анджелина Джоли с децата си на червения килим в Лос Анджелис

Анджелина Джоли се появи на аления килим в Лос Анджелис за премиерата на кино лентата " The Eternals " (Вечните), заобиколена от децата си Мадокс на 20 години, Захара на 16 години, Шайло на 15 години и Вивиен и Нокс на 13 години.

Премиерата на кино лентата се състоя в понеделник вечерта в Лос Анджелис. Това последно допълнение към House Marvel споделя епичната история за група безсмъртни герои, принудени след хиляди години да излязат от сянката и да се съберат, с цел да се борят против най-стария зложелател на човечеството - Девиантите.

Салма Хайек и Анджелина Джоли се появяват дружно на плаката за лентата на Клои Чжао. Във кино лентата вземат участие още Ричърд Мадън, Джема Чан, Кумаил Нанджани и Кит Харингтън. Всички те бяха в Лос Анджелис в понеделник вечерта, а Анджелина Джоли беше заобиколена от пет от децата си, които гордо позираха до известната си майка.

Облечени в черно, кафяво и бяло, щастливите братя и сестри провокираха неспокойствие. Захара даже направи отпратка към облеклото на майка си, облечена в рокля с паейти, сходна на тази, която Анджелина Джоли носеше на Оскарите през 2014 година

По време на фотосите през 2019 година Анджелина Джоли сподели пред списание " People ", че децата й са " щастливи " да я видят да играе толкоз мощен воин като Тена.

" Това, което ме прави доста горда, е че те желаят да ме видят мощна, щастливи са да ме видят, че ще бъда мощна и ще се развличам “, сподели тя. " Ще работя доста интензивно, с цел да дам на The Marvel Cinematic Universe героинята /Тена/, която заслужава “, добави още тогава Джоли.



СНИМКИ: БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР