Анджела Алварес е певица цял живот, а през последните няколко

...
Анджела Алварес е певица цял живот, а през последните няколко
Коментари Харесай

Когато на 95 години спечелиш Латино Грами

Анджела Алварес е певица цялостен живот, а през последните няколко десетилетия написа десетки песни, които постоянно извършва на другари и семейство. Дълго време обаче не ги пуска на бял свят. Досега.
 Грами 2023, Бионсе, Адел, Кендрик Ламар и кои са номинираните в най-важните категории
И най-вече номинации Грами отиват при...

Кои са отличените реализатори и групи, които ще се борят за премиите през 2023 година

Едва предходната година Анджела Алварес издава дебютния си албум, и то благодарение на внука си. Проектът очевидно в действителност се оказва специфичен, защото с помощта на него тя е номинирана за латиноамериканските награди Грами, които се организираха предходната седмица.

" Беше доста огромна, само че доста красива изненада и по-късно си помислих, че всичките ми фантазии се сбъднаха. На 95 съм, само че това няма значение ", споделя певицата пред испанския Billboard.

Раждането на Анджела Алварес ни води в Куба. Още от дребна тя има музикални пристрастености и макар че желае да се занимава с пеене, татко ѝ ѝ отрежда друга орис. Така тя се омъжва и се концентрира върху фамилията си с четири деца.

По-късно Анджела Алварес емигрира в Съединени американски щати, където и децата ѝ заживяват своя живот. Междувременно тя не стопира да пее. Така след години чак идва миг, в който внука ѝ Карлос Хосе Алварес я посещава в Луизиана с концепцията да запише творчеството на живота ѝ.

" За да се резервира наследството на нашето семейство ", споделя той пред Billboard. Освен това той разкрива, че баба му в действителност е имала доста песни, за които и самият той не е подозирал.

Анджела Алварес се съгласява да издаде дебютния си албум и добре, че го прави, с цел да може да чуе светът творчеството, с което тя влиза в историята.

След приемането на Латино Грами певицата към този момент може да се похвали, че е най-възрастният човек, печелил тази премия. Освен това тя е и най-възрастният човек, номиниран в миналото за Латино Грами.
 Грами, Кендрик Ламар, Принс, Бионсе - най-великите осъществявания онлайн по време на премиите Грами за всички времена
Най-великите осъществявания на премиите Грами

Изборът на Rolling Stone

" Искам да посветя тази премия на Бог и на моята обичана страна, Куба, която в никакъв случай няма да мога да не помни. За тези, които не са изпълнили фантазията си - макар че животът е сложен, постоянно има излаз и с религия и обич можете да го постигнете, давам обещание ви. Никога не е прекомерно късно ", споделя в прочувствената си тирада Анджела Алварес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР