Анди Руиз-младши беше брутално казано, че Антъни Джошуа няма интерес

...
Анди Руиз-младши беше брутално казано, че Антъни Джошуа няма интерес
Коментари Харесай

Анди Руиз-младши брутално каза на Антъни Джошуа, че не се интересува от трилогична битка

Анди Руиз-младши беше брутално казано, че Антъни Джошуа няма интерес да се бие още веднъж с него след зашеметяващата му победа против Ото Уолин.

Джошуа завоюва третата си победа за годината, като победи Уолин в продължение на пет рунда, преди ъгълът на шведа да го извади от борбата им предишния уикенд в Саудитска Арабия. Очакваше се 'AJ' да се бие идващия път с Deontay Wilder, само че договорката им за два дуела в този момент наподобява е изключена, откакто Wilder беше надвит от Joseph Parker тъкмо преди борбата на Joshua да се организира.

Руиз беше до кръга за събитието в Рияд и поздрави Джошуа, откакто победи Уолин. Американецът от мексикански генезис донесе първата му професионална загуба на Джошуа с малко предупреждение, когато се биеха през 2019 година, когато британецът отмъсти за провалянето си и завоюва назад международните си трофеи по-късно същата година. Сега Руиз се интересува още веднъж от борбата с AJ, само че Дерек Чисора наподобява счита, че Джошуа не мисли по същия метод за трилогията.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР