Анди Мъри предложи възможни решения на проблемите с тактическите почивки

...
Анди Мъри предложи възможни решения на проблемите с тактическите почивки
Коментари Харесай

Анди Мъри предлага решения с тактическите почивки и медицинския таймаут


Анди Мъри предложи вероятни решения на проблемите с тактическите почивки за тоалетна и медицинския таймаут. Бившият номер 1 бе ощетен във втори кръг от тазгодишния US Open, когато съперникът му Фернандо Вердаско организира връзка с треньора си по време на 10-минутна пауза поради жегата във „ Флашинг Медоус “.

Малко по-късно през същата седмица, на финала на конкуренцията, Серина Уилямс получи треньорски инструкции от Патрик Муратоглу, които доведоха до наказване.

Мъри употребява Instagram, с цел да изрази мнението си по тематиката.

„ Няколко вероятни решения на проблемите с тактическите почивки за тоалетна и медицинския таймаут в тениса:
Ако състезател желае да отиде до тоалетна или да употребява медицински таймаут, то съперникът му да има право да извика треньора си на корта по време на паузата. По този метод да се ограничи преимуществото, основано от нарушение на ритъма. Това ще се хареса на малките екрани, защото ще им даде тематика за коментар по време на почивката. Ако състезател желае да употребява медицински таймаут, да сдаде идващия сервис гейм на съперника си. Така когато играта бъде възобновена, противникът му да е сервиращ. Смятам, че тенисистите ще привикат физиотерапевт единствено в случай че имат същински проблем “.
Tenniskafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР