Анастасия Бинчева - Сия от първата Тоника“ е загубила и

...
Анастасия Бинчева - Сия от първата Тоника“ е загубила и
Коментари Харесай

Сия от Тоника загуби и бившия си съпруг, не могъл да преживее смъртта на детето им

Анастасия Бинчева - Сия от първата „ Тоника “ е изгубила и някогашния си брачен партньор Трошан Владовски - музикант от известната рок групировка „ Сребърните гривни “ и брат на починалия Чочо Владовски от „ Тангра “, научи HotArena. Тъжната новина разгласи фронтменът на групата му Александър Петрунов.

" Напусна ни Троши от „ Сребърните гривни!!! Добър дълготраен другар, който наскоро загуби щерка си при автомобилна акцидент,  след което загуби предпочитание да се бори с живота “,  написа във Facebook Сашо гривната. Трошан е бил на 72 години.

Преди съвсем 2 години - през февруари 2018 година,  единствената наследница на Сия и Трошан - Лия Лабел, почина в автомобилна злополука в Лос Анджелис дружно с гаджето си.Негови сътрудници разясниха, че случаят го е сринала душевен и не е могъл да преодолее загубата на детето си.

„ Боли ме, доста ме боли " ,  коментира пред " Телеграф " Сия Бинчева.

Двамата емигрират в Америка през 1979 година, а през 1986 година се ражда рожбата им. Въпреки че се разделят, по-късно остават близки, а най-хубавите другари на Трошан и в Америка остават сътрудниците му от „ Сребърните гривни “ -  Сашо и Жоржан. Владовски съумял да се прибере у нас преди година и да се види с околните си и роднините в България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР