Анализатори от американската инвестиционна банка Голдман Сакс (Goldman Sachs) обявиха

...
Анализатори от американската инвестиционна банка Голдман Сакс (Goldman Sachs) обявиха
Коментари Харесай

САЩ очакват още по-ниска цена на петрола в края на годината

Анализатори от американската капиталова банка " Голдман Сакс " (Goldman Sachs) оповестиха новата прогноза на институцията по отношение на придвижването на цените на петрола.

В нея те показват, че чакат цената на суровината да се намали с 10 на 100 на фона на увеличаващо се предложение и по-незадоволително търсене, написа Си Ен Би Си.

Според отчета сортът Брент от Северно море, който е референтен за европейските пазари, през декември ще се котира при равнища от 86 $ за барел, вместо плануваните по-рано 95 $ за барел. В същия отчет капиталовата банка понижи прогнозата си за Американския лек недопечен нефт, като през последния месец на тази година се чака той да коства 81 $ по отношение на предходната прогноза за 89 $ за барел.

Новите упования бележат третата низходяща проверка на " Голдман Сакс " в границите на шест месеца и идва макар известието от предходната седмица, че водещата страна в ОПЕК - Саудитска Арабия понижава производството с още един милион барела дневно, считано от юли. Като цяло петролният картел не направи промени в плануваните съкращения на производството на нефт за останалата част от годината, допълват от Си Ен Би Си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР