Анализаторът от KGI Securities Минг-Чи Куо прогнозира, че бъдещият 6.1-инчов

...
Анализаторът от KGI Securities Минг-Чи Куо прогнозира, че бъдещият 6.1-инчов
Коментари Харесай

Apple може да се откаже от 3D Touch в 6.1-инчовия iPhone

Анализаторът от KGI Securities Минг-Чи Куо предвижда, че бъдещият 6.1-инчов модел на iPhone с LCD екран няма да включва технология 3D Touch. Причината съгласно него е в желанието на компанията от Купертино да редуцира индустриалните разноски. Анализаторът твърди, че в модела щяла да бъде употребена технология " Cover Glass Sensor " (CGS), посредством която тъч модулът ще бъде изместен от панела на екрана към защитното стъкло. Този способ водел до по-лек и по-устойчив на удари екран.

Apple щели до прибавят и нов тъничък сензорен пласт към включения в " Cover Glass Sensor " (CGS) филм, само че неговата цел за момента е незнайна. Това обаче ще докара до нарастване на цената на тъч панела от 23-26 $. Именно с цел да се компенсира това нарастване, ще бъде отстранена и функционалността 3D Touch. Тази смяна ще засегне само модела с LCD екран. Другите две устройства с 5.8- и 6.5-инчов OLED панел ще продължат да оферират екстрата.

Мистериозният пласт, който Куо загатва обаче, може да е тип сурогат на 3D Touch. Анализаторът твърди, че той ще бъде интегриран във всички модели на Apple през 2019, които ще използват технологията " Cover Glass Sensor " (CGS). Минг-Чи Куо също по този начин чака 6.1-инчовият модел с LCD екран да обезпечи сред 65 и 75% от продажбите на iPhone през годината.

Източник: MacRumors
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР