Анализаторът на ESPN Питър Бодо посочи родната суперзвезда Григор Димитров

...
Анализаторът на ESPN Питър Бодо посочи родната суперзвезда Григор Димитров
Коментари Харесай

Известен анализатор: Григор може да победи Надал на клей

 Григор Димитров продължава да е 5-и в света  Надал отупа Нишикори и победи в Монте Карло
Анализаторът на ESPN Питър Бодо уточни родната суперзвезда Григор Димитров като един от тенисистите, които могат да спрат Рафаел Надал на клей.

Специалистът напомни 2009 година и паметния успех на Робин Сьодерлинг над Матадора, с цел да потвърди, че в последна сметка всичко е допустимо.

" Невъзможно е да се допусна кой ще е идващият, победил Надал на алена настилка. Може обаче да се обърнем към претендентите, които най-малко имат някакъв късмет да смъкват Краля на клея от трона му.

" Феновете обичат експлозивността на Григор Димитров и атрактивния му бекхенд с една ръка. Един коментатор на Tennis Channel обаче сподели в ефир: " Никой десничар с бекхенд с една ръка няма да победи Рафаел Надал на клей ".

Димитров е кадърен на вълнуващи удари, тъй че не може да го отпишеш. Трудно ще му е да тормози Надал, а и е малко надалеч от това да е толерантен и деликатен във връзка с ударите си, както загатва и салдото му на клей ", сподели Бодо.

Останалите играчи, които анализаторът уточни са: Александър Зверев, Марин Чилич, Хуан Марин дел Потро, Доминик Тийм, Джон Иснър, Фабио Фонини и Хьон Чунг.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР